A IV-a Conferinta de Somnologie Pediatrica

Dragi Colegi,
Dragi Colaboratori,


A 4-a ediție a Conferinței Naționale de Somnologie Pediatrică cu participare internațională, “Un somn sănătos, un copil sănătos”, se va desfașura în București în perioada 30 iunie-1 iulie 2017, fiind urmarea firească a manifestărilor științifice din anii precedenți cât și a interesului din ce în ce mai mare și la noi în țară pentru somnologia pediatrică.
Evenimentul este organizat de Asociația pentru Tulburări de Somn la Copii și Adolescenți (ATSCA) sub egida Clubului Regal al Medicilor, în parteneriat științific cu Societatea Română de Pediatrie, Societatea Română de Pneumologie, Secțiunea de Somnologie și Ventilație non invazivă a SRP, Asociația Medicilor de Familie București și Asociația Română de Psihiatria Copilului și Adolescentului.

Ne bucurăm să ne fiți alături la acest eveniment.
Dr. Cristina Crintea
Clubul Regal al Medicilor

Dr. Mihaela Oros
Președinte Asociația pentru Tulburări de Somn la Copii și Adolescenți

Program preliminar Conferinta Somnologie Pediatrica 2017 (pdf)

Informatii organizatorice:
Data 30 iunie -1 iulie
Locatie: București
Limbi oficiale: Română, Engleză
Acreditare: EMC
Pentru mai multe informatii: contact@clubulregal.ro; contact@somn-copii.ro

Taxa de participare:
• Pentru medici primari și specialiști: 120 lei
• Pentru membrii Clubului Regal al Medicilor și membrii Asociației pentru Tulburări de Somn la Copii și Adolescenți (ATSCA): 50 lei

Termen limită: 26 iunie 2017

Modalităţi de plată: prin OP, în contul RO09 BTRL RONC RT02 2771 6501, Banca Transilvania, Asociația Clubul Regal al Medicilor, CUI: 31693519.

Înregistrarea participanților se face numai online: https://conferintadesomnologie.wordpress.com/. După efectuarea plății, vă rugăm să completați formularul de înregistrare.

După 26 iunie 2017 se fac înscrieri doar în perioada Conferinței, în număr limitat, fără a garanta primirea materialelor.


a-iv-a-conferinta-de-somnologie-pediatrica

© Asociatia pentru tulburari de somn la copii si adolescenti (ATSCA) 2024